design project coordinator m/v | Mahieu Construct

Challenge us

Des plans de construction ? Nous vous les dessinons avec plaisir. Contactez nous pour fixer un rendez-vous sans engagement.

FUNCTIE  

Als design project coordinator overleg je met architecten, ingenieurs en projectleiders om diverse projecten uit te werken. Het gaat hoofdzakelijk op projecten in Vlaanderen, Wallonië en Frankrijk. Je werkzaamheden situeren zich vooral in bouwprojecten voor de industrie en agrarische sector. Dit van kelderbouw tot metaalconstructies Jouw aanspreekpunt omtrent de technische specificaties gebeurt bij de bouwheer. Je bent verantwoordelijk voor elke wijziging in het order. Je ontwerpt het project, die op zijn beurt wordt klaargezet voor productie.  

PROFIEL  

Je genoot een opleiding landschapsarchitect, assistent-architect, bachelor of master bouwkunde / landmeten of gelijkaardig. Je houdt er van om je ontwerpen op een gestructureerde manier te vertalen in TEKLA Structures of min Autocad 3D. Je bent nauwgezet, punctueel en zorgt voor een goed resultaat. Je beschikt over een analytisch denkvermogen. Je werkt vlot in team op een servicegerichte manier met oog voor vernieuwing en verbetering. Je aanpak is klantgericht en je beschikt dan ook over enig commercieel talent.  

AANBOD  

Een contract van onbepaalde duur op fulltime basis. Meewerken aan de groei van een dynamische en ambitieuze onderneming. Een kans om je professionele vaardigheden te ontwikkelen in een uitdagende functie in de metaalbouw. Een competitief salaris in verhouding tot relevante ervaring, aangevuld met extralegale voordelen (zoals maaltijdcheques en groepsverzekering)  

CONTACT         

Herken je jezelf in dit profiel? Mail dan jouw sollicitatiebrief met CV naar Rebecca Leire op volgend mailadres: jobs@mahieu-construct.be

CONSEIL NÉCESSAIRE? OU UNE QUESTION POUR NOS EXPERTS?

Remplissez le formulaire ci-dessous et nous vous répondrons dans les plus brefs délais.