Stabiliteitsingenieur M/V | Mahieu Construct

Challenge us

Des plans de construction ? Nous vous les dessinons avec plaisir. Contactez nous pour fixer un rendez-vous sans engagement.

FUNCTIE  

Als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de stabiliteitsberekeningen van verschillende projecten. Hierbij bepaal en optimaliseer je de dimensionering van funderingen, beton- & staalstructuren.  Je berekent de wapening van de structuurelementen in het 3D-tekenmodel en controleert alle productietekeningen van de verschillende elementen voordat deze in productie worden gegeven. Om een optimaal eindproduct te bekomen werk je nauw samen met de verschillende projectvoorbereiders alsook met de werf- en projectleiding.  

PROFIEL  

Je genoot een opleiding Master bouwkunde (industrieel ingenieur) en hebt bij voorkeur reeds ervaring in bouwsector. Perfecte kennis van Nederlands vul je aan met een grondige kennis van het Frans. Werken met Autocad en bij voorkeur Tekla is voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast ben je vertrouwd met het gebruik van een PC en de courante applicaties. Als nauwgezette en punctuele man/vrouw/X sta je garant voor een goed resultaat aan de hand van jouw analytisch denkvermogen. Je werkt vlot in team op een servicegerichte manier met oog voor vernieuwing en verbetering. Klantgerichtheid staat bij ons voorop, om dit te garanderen beschik je dan ook over enig commercieel talent.  

AANBOD  

Een contract van onbepaalde duur op fulltime basis. Je komt terecht in een groeiende, dynamische en ambitieuze onderneming in de metaalbouw. Hier krijg je de mogelijkheden om jouw professionele vaardigheden verder te ontwikkelen binnen deze uitdagende functie. Een competitief salaris in verhouding tot relevante ervaring, aangevuld met extralegale voordelen (zoals maaltijdcheques en groepsverzekering) maakt hier dan uiteraard ook deel van uit.  

CONTACT         

Herken je jezelf in dit profiel?  Mail dan jouw sollicitatiebrief met CV naar volgend mailadres: jobs@mahieu-construct.be

CONSEIL NÉCESSAIRE? OU UNE QUESTION POUR NOS EXPERTS?

Remplissez le formulaire ci-dessous et nous vous répondrons dans les plus brefs délais.