Stabiliteitsingenieur M/V | Mahieu Construct

Challenge us

Des plans de construction ? Nous vous les dessinons avec plaisir. Contactez nous pour fixer un rendez-vous sans engagement.

FUNCTIE  

Als stabiliteitsingenieur ben je specifiek verantwoordelijk voor het uitwerken van de stabiliteitsberekeningen van verschillende projecten waarbij je je de dimensionering van funderingen, beton- & staalstructuren bepaalt en optimaliseert. Je wapent de structuurelementen in het 3D-tekenmodel en controleert alle productietekeningen van de verschillende elementen voordat deze in productie worden gegeven. Je werkt nauw samen met de verschillende projectvoorbereiders alsook met de werf- en projectleiding.  

PROFIEL  

Je genoot een opleiding Master bouwkunde (industrieel ingenieur) en hebt bij voorkeur reeds ervaring in bouwsector. Perfecte kennis van Nederlands vul je aan met een grondige kennis van het Frans. Je hebt kennis van Autocad en bij voorkeur Tekla. Daarnaast ben je vertrouwd met het gebruik van een PC en de courante applicaties. Je bent nauwgezet, punctueel en zorgt voor een goed resultaat. Je beschikt over een analytisch denkvermogen. Je werkt vlot in team op een servicegerichte manier met oog voor vernieuwing en verbetering. Je aanpak is klantgericht en je beschikt dan ook over enig commercieel talent.  

AANBOD  

Een contract van onbepaalde duur op fulltime basis. Meewerken aan de groei van een dynamische en ambitieuze onderneming. Een kans om je professionele vaardigheden te ontwikkelen in een uitdagende functie in de metaalbouw. Een competitief salaris in verhouding tot relevante ervaring, aangevuld met extralegale voordelen (zoals maaltijdcheques en groepsverzekering)  

CONTACT         

Herken je jezelf in dit profiel? Mail dan jouw sollicitatiebrief met CV naar Rebecca Leire op volgend mailadres: jobs@mahieu-construct.be  

CONSEIL NÉCESSAIRE? OU UNE QUESTION POUR NOS EXPERTS?

Remplissez le formulaire ci-dessous et nous vous répondrons dans les plus brefs délais.