TECHNISCH VERTEGENWOORDIGER (M/V) | Mahieu Construct

Challenge us

Des plans de construction ? Nous vous les dessinons avec plaisir. Contactez nous pour fixer un rendez-vous sans engagement.

FUNCTIE  

Als technisch vertegenwoordiger ga je actief op zoek naar potentiële projecten binnen de industriebouw. Je analyseert de noden van de klant in samenwerking met interne technische experts zodat de technische offerte op maat van de klant kan worden uitgewerkt. Rond deze offerte ga je dan ook verder onderhandelen. Met andere woorden, je bent in staat een kostprijsberekening en bijhorende offerte op te stellen. Tevens neem je hier een adviserende rol op waar vertrouwen en meedenken met de klant van onschatbare waarde is. Na de verkoop wordt via dossieroverdracht het project doorgegeven aan de projectleider die deze verder opvolgt.  

PROFIEL  

Je beschikt reeds over een aantal jaren commerciële ervaring binnen het verkopen van bouwprojecten. Hiernaast behaalde je een diploma ingenieur bouw of gelijkwaardig door ervaring. Wanneer je jezelf beschrijft gebruik je steevast de begrippen vlot, resultaat gedreven, commercieel talent...   De klant heeft slechts enkele woorden nodig waarna jij als expert in jouw vakgebied aan de slag gaat samen met een ervaren team vol doeners en denkers. Een goede kennis van het Nederlands en Frans is binnen deze functie vereist.  

AANBOD  

Een uitdagende functie met een grote zelfstandigheid binnen een snel groeiende onderneming. Je werkt voor een financieel sterk bedrijf met no-nonsens bedrijfscultuur en korte communicatielijnen. Je maakt deel uit van een enthousiast team waar collegialiteit bovenaan staat. De aantrekkelijke verloning staat in verhouding tot jouw profiel en ervaring.    

CONTACT                           

Herken je jezelf in dit profiel?  Mail dan jouw sollicitatiebrief met CV naar volgend mailadres jobs@mahieu-construct.be  

CONSEIL NÉCESSAIRE? OU UNE QUESTION POUR NOS EXPERTS?

Remplissez le formulaire ci-dessous et nous vous répondrons dans les plus brefs délais.