WERFLEIDER INDUSTRIE | Mahieu Construct

Challenge us

Des plans de construction ? Nous vous les dessinons avec plaisir. Contactez nous pour fixer un rendez-vous sans engagement.

Jouw uitdaging

Als werfleider sta je in voor de totale uitvoering van meerdere werver waarbij jij rechtstreeks leiding geeft aan jouw montageploegen. Na een uitgebreide interne opleiding binnen de verschillende afdelingen, ben jij in staat om autonoom aan de slag te gaan met projecten in West-Vlaanderen, Wallonië en Frankrijk. Jij bent hét aanspreekpunt van de bouwheer-architect en actief deelnemen aan de werfvergaderingen schrikt je niet af. Wanneer je aan het werk bent op jouw bureau of werfkeet, sta je in voor de administratieve werfopvolging, vorderingsstaten, factuurcontrole, eindafrekeningen, ... Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de controle van de uitgevoerde werken op hun juistheid en neem je indien nodig actie. 

Waar zijn wij naar op zoek? 

Onze ideale werfleider beschikt over een bouwkundig diploma en/of een eerste ervaring binnen de industriebouw. Wanneer men vraagt om jezelf te omschrijven, zeg je steevast: een nauwkeurig en planmatig persoon, een vlotte teammotivator die beschikt over een gezonde portie entrepreneurship met oog voor kwaliteit en veiligheid. Een grondige kennis van het Nederlands is vereist, idealiter kan je dit aanvullen met een mondje Frans. 

Wat wij voor jou in petto hebben

De eerste maanden volg je een gedegen persoonlijk opleidingstraject zodat je de nodige ervaring kan opdoen in deze gevarieerde functie. Je komt terecht in een financieel sterk bedrijf met een no-nonsense bedrijfscultuur, korte communicatielijnen en waar collegialiteit bovenaan staat. Bij Mahieu Construct kan je verder rekenen op een bedrijfswagen, een filevrije omgeving, het werken met de nieuwste technologiëen en aparatuur, enz. 

Kom jij mee jouw schouders zetten onder onze verdere uitbouw? 

Mail dan vandaag nog jouw sollicitatiebrief met CV naar Domien Logghe op volgend mailadres: jobs@mahieu-construct.be

 

CONSEIL NÉCESSAIRE? OU UNE QUESTION POUR NOS EXPERTS?

Remplissez le formulaire ci-dessous et nous vous répondrons dans les plus brefs délais.