Metaal | Mahieu Construct

Experten in industriebouw.

Moderne betontechnologie en staalconstructie hebben de industriebouw grondig veranderd. Nog nooit was zoveel flexibiliteit, snelheid van inplanning en vrijheid van ontwerp mogelijk. Stuk voor stuk voordelen die in de kaart spelen van de toekomstgerichte ondernemer. En van zijn architect natuurlijk. In deze tijden waarin kostenefficiëntie, duurzaamheid en competitiedruk het ondernemingslandschap bepalen, toont onze industriebouw zich van zijn sterkste kant.  

De onderscheidende combinatie van staal en beton is Mahieu Construct’s specialisatie. Werken met staal en beton brengt niet alleen tal van voordelen met zich mee maar geeft ook de mogelijkheid om meerdere bouwtechnieken toe te passen. Zo geeft ons team je steeds grondig advies over welke bouwtechnieken en materialen je best gebruikt bij elk specifiek bouwproject.  

Het geïndustrialiseerde bouwproces laat tevens toe om tal van elementen te prefabriceren, waardoor de afhankelijkheid van het weer op de werf kleiner wordt. Dit maakt het mogelijk om vooraf leidingen te integreren en achteraf makkelijker aanpassingen door te voeren bij verbouwingen of eventuele bestemmingswijzigingen.  

Duurzaam bouwen is onze missie.  Met kennis van zaken en steunend op jarenlange expertise.  Voor elke sector hebben we een oplossing in petto.  Ontdek alvast onze brede waaier aan realisaties: van loodsen tot magazijnen, productiehallen, KMO-units, garages, commerciële ruimtes, koelcellen en diepvriesopslag, logistieke ruimtes en kantoren.

Commerciële ruimte
Opslag & Logistiek
Diepvries & koeling
KMO-units
Productieruimte
Kantoorruimte
Sport en ontspanning

Advies nodig? Of een vraag voor onze experts?

Vul het onderstaande formulier in en wij antwoorden zo spoedig mogelijk.