Metaalbouw | Mahieu Construct

Metaalbouw 

Zowel Mahieu Construct als Devoldere Construct waren al gevestigde waarden in de metaalbouw, elk met hun eigen specialiteiten. Nu ze de krachten hebben gebundeld is Group Mahieu dan ook hét aanspreekpunt en dé referentie op het vlak van metaalbouw. Geen enkele uitdaging gaan we uit de weg: dat is een staalharde belofte. Ons motto luidt dan ook niet voor niets: your dream, our challenge.

Wat maakt Group Mahieu zo sterk in metaalbouw?

Vrijheid in ontwerp

Geen uitdaging is ons te veel. Hoe complex uw vraag ook is, de kans is groot dat onze teams al soortgelijke oplossingen hebben uitgewerkt. Rechtdoorstructuren, gevormde of geplooide structuren zoals een boogvormig dak: onze teams hebben ervaring met de meest complexe berekeningen. Daarbij besteden we ook nog bijzondere aandacht aan veiligheid en regelgeving.

Flexibiliteit in planning

De knowhow en ervaring van onze teams is niet te evenaren, onze flexibiliteit al evenmin. We beschikken over de nodige mankracht, maar blijven kort op de bal spelen en passen ons aan de vraag van de klant aan waar nodig.

Snelheid van plaatsing

Van studie- en rekenwerk tot fabricage: Group Mahieu beheert de creatie van metaalconstrtructies volledig in eigen huis. Onze eigen ingenieursteams en reken- en tekenteams rekenen de ingewikkeldste loopbruggen of passerelles uit en die vervaardigen we zelf op onze twee sites, in Komen en Pittem, waar we samen een enorme productiecapaciteit hebben. We hoeven dus nooit op externe partijen te wachten.

Ons uitgebreide, veelzijdige portfolio industriebouw omvat onder meer:

  • diverse industrieloodsen
  • diverse stallen
  • opslag
  • staalconstructies
  • werkatelier
  • winkels

Als klant heeft u alle vrijheid om uw ontwerp waar te maken. Wij garanderen vervolgens een snelle plaatsing en levering en blijven ons flexibel opstellen doorheen het hele proces.

Advies nodig? Of een vraag voor onze experts?

Vul het onderstaande formulier in en wij antwoorden zo spoedig mogelijk.