Agrarische bouw | Mahieu Construct

Agrarische bouw 

In het verleden is agrobouw altijd een van de sterke punten geweest van Mahieu Construct. Met daarbij nu ook nog de flankerende bouwkracht van Mahieu Concrete, biedt Group Mahieu ongeziene kwaliteit en vakmanschap voor de agrobouw.

Wat maakt Group Mahieu zo sterk in agrobouw?

Vrijheid in ontwerp

Onze gespecialiseerde ingenieurs kunnen bogen op jaren knowhow en ervaring. Elk type loods of stal - van kippenstal tot varkensstal, ontwerpen ze minutieus en in nauw overleg volgens uw specifieke eisen, actuele EU-, milieu- en andere regelgeving en met gepreciseerde berekeningsmethodes.

Het is uw idee dat vorm krijgt - onze teams leveren vervolgens een exacte, doordachte blauwdruk van uw gebouw, zowel binnen als buiten.

Snelheid en flexibiliteit in planning

Group Mahieu combineert een niet te evenaren denkkracht met mankracht op het vlak van agrobouw. Dat betekent dat uw project altijd de nodige vaart krijgt, maar dat we ons ook flexibel opstellen doorheen het bouwproces. U bepaalt het tempo, wij voeren nauwgezet uit.

Snelheid en flexibiliteit staan altijd voorop bij onze bouwprojecten. Die kunnen we ook garanderen dankzij onze sterke beschikbare mankracht.

Kippenstal
Rundvee
Aardappelloods
Paardenstal
Varkensstal
Loods

Advies nodig? Of een vraag voor onze experts?

Vul het onderstaande formulier in en wij antwoorden zo spoedig mogelijk.