Industriebouw | Mahieu Construct

Industrieel bouwen

Voor alle industriële bouwprojecten kunt u rekenen op de verzamelde expertise binnen Group Mahieu. Mahieu Construct, Mahieu Concrete en Devoldere Construct spelen elk hun eigen troeven uit om uw bedrijfsruimte naar wens uit te werken: bouwen in beton, gelamineerde spanten, loodsen, ateliers, magazijnen, garages, koelcellen, commerciële ruimtes of toonzalen. Ook extra eisen op het vlak van antidiefstal, (brand)veiligheid, ventilatie en dergelijke krijgen steeds onze volle aandacht.

Wat maakt Group Mahieu zo sterk in industriebouw?

Duurzaamheid

We denken vooruit: we gebruiken niet alleen de beste materialen, we streven er ook naar om uw bedrijfsruimte optimaal te benutten en rekening te houden met mogelijke groei in de toekomst. Omdat we de funderingen zelf leggen en onze constructies zelf maken, weten we wat we u bieden: kwaliteit die jaren meegaat, of zeg maar vele decennia.

Vrijheid in ontwerp

Met een vastberaden team aan ingenieurs en tekenaars berekenen en tekenen we alles naar wens. We hebben de denkkracht om voor elk project in een unieke oplossing te voorzien. We denken economische en technische oplossingen uit voor de meest uiteenlopende plaatsproblemen, zowel bij totaalprojecten, bedrijfsklaar, maatwerk als renovatie. Dankzij ons vakwerk worden we vaak betrokken bij unieke creaties die de hoogste kwaliteitseisen stellen.

 Flexibiliteit in planning

Omdat we altijd een groot aantal medewerkers kunnen inzetten, kunnen we ook een snelle opleveringstermijn garanderen. We streven naar optimale flexibiliteit in onze planning zodat we altijd op uw wensen kunnen inspelen en rekening houden met uw vragen als klant.

Snelheid van plaatsing en levering

U krijgt een werfleider toegewezen die uw contactpersoon is tijdens de uitvoering van de bouwwerken. Die zorgt ervoor dat het vooruitgaat: van de eerste basistekening tot het definitieve resultaat. Van grondwerken zoals nivelleren, plaatsen van funderingen en riolen tot plaatsing, overkapping en eindafwerking met vloeren, poorten, deuren, goten en zelfs de aanleg van uw parking. Hij heeft daarvoor alle teams ter beschikking en kan met de geavanceerdste software aan de slag.

Metaal

Advies nodig? Of een vraag voor onze experts?

Vul het onderstaande formulier in en wij antwoorden zo spoedig mogelijk.